cazare predeal vila andra

Wiki Article



cazare tabara predeal
Iar cele 8 săli de conferință vă stau mereu la dispoziție pentru cele mai bine organizate conferințe. Acest hotel facial area parte din cele mai excepționale și unice locuri de cazare în România.

Wonderful and enchanting spot to remain which was created because of the architects with the Peles Castle. Experienced a space with a lovely balcony look at. The breakfast was wonderful with lots of choices for meat-eaters and vegetarians alike.

Manor Ski Hotel se găsește în Predeal, la 20 km de Castelul Peleş, și are o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Această proprietate oferă o recepție deschisă nonstop, precum și un cafe.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest site Internet, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Daca nu vã mulţumiţi doar cu o paginã de prezentare pe acest Web site şi doriţi un Internet site particular de prezentare al afacerii pe care o reprezentaţi, va vom pune la dispozitie o serie de servicii de publicitate cu treatment va putem ajuta.

Puteţi sã ne contactaţi cel mai rapid prin electronic mail, iar unul din reprezentanţii firmei noastre va raspunde immediate solicitarii dumneavoastrã.

Normally spouse and children operate, these hosts will supply local recommendations and in many cases optional meals. Guest homes from time to time function a cozy lounge or maybe a back cazare predeal booking garden – and remain cheaper than most typical hotels.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la 60 m de Dn1. Parter: Dwelling, dormitor cu baia pe hol, bucătărie cazare predeal str trei brazi complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cazare evergreen predeal cu baie proprie ...

 Ia-ți familia, prietenii și vino la noi! Îți garantăm că vei găsi un loc relaxant cu aer curat, unde vei putea să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Oaspeții pot folosi camera de vezi detalii depozitare a schiurilor și pot închiria echipament de schi la proprietate. De asemenea, în apropiere se află o școală de schi. Pensiunea Regina se află la doar 400 de metri de pârtia de schi Clăbucet și de telecabine. De asemenea, la 400 de metri se poate ajunge la Gara Predeal.

Cele two vile se afla in Sinaia, intre Taverna Sarbului si Casa Schiorilor, la cativa metrii distanta de telegondola. Va punem la dispoziție și instructor de schi la prețuri avantajoase . Capacitatea de cazare este de six ...

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the bottom price offered. Other rooms can be readily available on other web pages.

Pensiunea turistica Magia Muntilor este situata in statiunea montana Predeal, una dintre cele mai frumoase destinatii ... preț de la 40RON /persoană/noapte Alege camera

Casa 4 anotimpuri cazare mai predeal este situata in Predeal cu acces direct din DN1 pe partea dreapta (la two minute cu masina de partie si centrul orasului). Casa in stil montan care imbina elemente din lemn si piatra aerul curat de munte si padurea care o inconjoara fac din aceasta un loc perfect pentru odihna si relaxare.

Report this wiki page